Via spiertesten praten met je lichaam

Button Text

Meer informatie of een afspraak maken?

Ja, ik wil een afspraak maken >

Toegepaste kinesiologie & Marcos-therapie

Ieder mens beschikt over een zelfhelend vermogen. Wanneer je maar niet vooruit lijkt te komen in het leven of wanneer problemen of klachten maar niet veranderen, moet daar een reden voor zijn. Via gesprekken en met behulp van spiertesten kun je die reden achterhalen en inzicht krijgen in hoe jouw zelfhelend vermogen aan te spreken.

Allereerst vindt er een inleidend gesprek plaats om helder te krijgen wat het probleem is en om inzicht te krijgen in de voorgeschiedenis. Dan volgt er een Marcos-therapeutisch onderzoek m.b.v. spiertesten. Dit om helder te krijgen, waaraan het lichaam, de client, energie verliest in relatie tot de klacht of het probleem.

Een klacht of een probleem heeft op de allereerste plaats iets te maken met de manier, waarop je met jezelf en met je gevoelens omgaat. Er kunnen blokkades zijn opgetreden in de energiestroom. Die blokkades kunnen betrekking hebben op onze chemische huishouding (vitamines, voedingsstoffen, mineralen), op onze gewrichten en spieren, op de doorstroming van energie in onze energiebanen, of op de manier waarop we onze emoties uiten. Daarnaast zijn er ook invloeden van buitenaf, zoals intolerantie of allergie voor bepaalde voeding, straling etc.

Afhankelijk van de onderzoeksresultaten volgt er een behandeling. De behandeling kan b.v. bestaan uit het geven van inzichten d.m.v. gesprekken, het adviseren van voedingsstoffen en kruiden, of het vrijmaken van energieblokkades in gewrichten of energiebanen.

Omdat een klacht of probleem vaak iets te maken heeft met de manier, waarop je met jezelf en je gevoelens omgaat, krijg je meestal huiswerk mee om hieraan te kunnen werken.