Wie ben ik?

fotocharlotte

 

Ik ben geboren in 1957 en heb inmiddels 2 volwassen zonenSinds 1980 heb ik een praktijk voor logopedie en later voor toegepaste kinesiologie en Marcos-therapie. Na mijn middelbare school, heb ik de opleiding voor logopedie en akoupedie gedaan. Als logopediste heb ik 10 jaar gewerkt met kinderen, die in hun ontwikkeling bedreigd of vertraagd waren en had ik een eigen praktijk.

In 1985 maakte ik kennis met de toegepaste kinesiologie, omdat een van mijn kinderen erg veel ziek was. Kinesiologie boeide me enorm vanwege het positieve resultaat. Daarop heb ik besloten deze opleiding te doen.

Vervolgens ben ik de toegepaste kinesiologie gaan gebruiken in mijn praktijk en volgde ik de opleiding tot Marcos-therapeute, die aan de toegepaste kinesiologie veel verdieping gaf.  Ik volg nascholings-weekenden en neem deel aan supervisies en intervisies. Zeer boeiend en verrijkend in mijn eigen leven zijn ook de familie opstellingen en het systemisch werken, waardoor ik, na het volgen van de opleiding" systemisch werk", dit ben gaan gebruiken in mijn praktijk.

Kinderen en hun ontwikkeling hebben altijd mijn belangstelling gehad en van daaruit heb ik me dan ook gespecialiseerd in het werken met kinderen en hun ouders. Voor ouders en opvoeders geef ik de workshop “Parind voor ouders" en verzorg ik rond dit thema ook lezingen. Samen met mijn collega Angelique Manders heb ik in 2015 de opleiding Parind kinder-therapie opgezet. meer informatie hierover vind je op www.parind.nl

Verder coach ik mensen, die problemen hebben in hun relatie.

 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

- Registertherapeut RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
- Lid VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze
- Lid TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg)

Chopinstraat 2 Geleen | 046-4520510

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | privacy statement

Wednesday the 3rd. . Hostgator coupons - All rights reserved.