Voor wie is Marcos Therapie en Parind kinder-therapie

 

In mijn praktijk werk ik met mensen van alle leeftijden, dus ook met kinderen en babys. 

Bij kinderen  werk ik volgens de principes van Parind-kinder-therapie.
Spiertesten met babys en peuters worden gedaan met een van de ouders of opvoeders als tussenpersoon.

Voor kinderen is dit een hele prettige en kindvriendelijke manier om duidelijk te krijgen, waar het probleem of de klacht vandaan komt en wat ermee te doen.Veel voorkomende klachten bij kinderen zijn: hoofdpijn, buikpijn, concentratieproblemen, gedragsproblemen en angsten. Veel voorkomende klachten bij babys zijn: buikkrampjes, veel en onverklaarbaar huilen,problemen met voeding: via spiertesten kan worden uitgetest welke voeding voor de baby het beste werkt,je weet het dan meteen en hoeft niet meer te experimenteren.

Vaak heeft een baby tijdens de zwangerschap of geboorte veel meegemaakt op emotioneel en fysiek gebied en is het voor de baby fijn om na de geboorte terug in balans te worden gebracht. Voor meer info: www.parind.nl

Het begin van patronen Anna Verwaal - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=nNGkMAasK3U

 

 

Marcos-therapie is helpend bij allerlei soorten klachten (migraine, burn-out,gewrichtsklachten,maag en darmklachten,niet lekker in je vel, etc, etc), maar werkt ook preventief.

Bij relatie-problemen kan er via deze behandeling op een snelle en effectieve manier inzicht en advies worden gegeven om tot een betere communicatie en begrip naar elkaar te komen. 

 

Chopinstraat 2 Geleen | 046-4520510

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | privacy statement

Wednesday the 3rd. . Hostgator coupons - All rights reserved.