Visie & Werkwijze

 

In mijn praktijk werk ik, in individuele sessies, volgens de principes van de Marcostherapie,

toegepaste kinesiologie en Parind kindertherapiepraktijkbinnen

Ieder mens beschikt over een zelfhelend vermogen. Wanneer je maar niet vooruit lijkt te komen in het leven of wanneer problemen of klachten maar niet veranderen, moet daar een reden voor zijn. Via gesprekken en d.m.v spiertesten kun je die reden achterhalen en inzicht krijgen in hoe jouw zelfhelend vermogen aan te spreken.

Allereerst vindt er een inleidend gesprek plaats om helder te krijgen wat het probleem is en om inzicht te krijgen in de voorgeschiedenis. Dan volgt er een Marcos-therapeutisch onderzoek m.b.v. spiertesten. Dit om helder te krijgen, waaraan het lichaam, de client, energie verliest in relatie tot de klacht of het probleem.

Een klacht of een probleem heeft op de allereerste plaats iets te maken met de manier, waarop je met jezelf en met je gevoelens omgaat. Daarnaast kunnen er blokkades zijn opgetreden in de energie-stroom. Die blokkades kunnen betrekking hebben op onze chemische huishouding (vitamines, voedingsstoffen, mineralen), op onze gewrichten en spieren, op de doorstroming van energie in onze energiebanen of op de manier waarop we onze emoties uiten.

Afhankelijk van de onderzoeksresultaten volgt er een Marcos-therapeutische diagnose en een behandeling. De behandeling kan b.v. bestaan uit het geven van inzichten d.m.v.gesprekken, het adviseren van voedingsstoffen en kruiden, of het vrijmaken van energieblokkades in gewrichten of energiebanen.

Omdat een klacht of probleem vaak iets te maken heeft met de manier, waarop je met jezelf en je gevoelens omgaat, krijg je meestal huiswerk mee om hieraan te kunnen werken.

Bij het werken met kinderen volgens de methode van Parind kindertherapie, ga ik er vanuit dat kinderen, behalve hun eigen ervaringen ook voelen wat er in ouders leeft en daar uitdrukking aan geven in hun gedrag of ook lichamelijke klachten. Dit is via deze methode te onderzoeken. Ouders krijgen dan ook handvatten en adviezen hoe hiermee om te gaan.

Het begin van patronen Anna Verwaal - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=nNGkMAasK3U

 

 

 

Voor meer info: www.parind.nl

Chopinstraat 2 Geleen | 046-4520510

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | privacy statement

Wednesday the 3rd. . Hostgator coupons - All rights reserved.