Problemen en klachten aanpakken door jezelf en je lichaam beter te begrijpen

Button Text

Meer informatie of een afspraak maken?

Ja, ik wil een afspraak maken >

Ervaring Ouders van Ivo

Onze ervaring met marcostherapie en charlotte

Op 5 jarige leeftijd begonnen de kleine gedrags-stoornissen bij ons zoontje . Iedereen moest er hard om lachen en vond hem een grappig kereltje. Mijn gevoel was anders en zei vaak: ”nu moeten jullie er om lachen, maar als hij ouder wordt ook?”

En op 7 jarige leeftijd was het inderdaad niet leuk meer en kwamen we in contact met vele instanties en hulpverleners en moest er een diagnose gesteld worden.:ADHD. Wij en ons zoontje raakten in de war van alle zogenaamde hulpverlening en het werd van kwaad tot erger.

Gelukkig kregen wij van iemand een advies om eens marcostherapie te volgen en juist bij Charlotte Langen omdat die zo goed is speciaal met kinderen. Met het idee dat we niets te verliezen hadden en vooral geen verwachtingen(na zoveel tegenslag) hebben wij een afspraak gemaakt.

Het was verbazingwekkend wat er via de spiertesten en de lichaamstaal bij onze zoon naar voren kwam. Ook de persoonlijke band tussen Charlotte, onze zoon en mezelf, was als heel natuurlijk vanaf het begin aanwezig. Onze zoon voelde zich eindelijk begrepen en wij kregen handvaten voor de omgang met hem en gingen hem ook begrijpen………super

Ook wij als ouders hebben ons onderworpen aan de marcostherapie , want naar ons idee is dan wel het plaatje rond. Je kinderen zijn vaak je spiegel en wij hebben ook vaak verdrongen of onverwerkte emoties.

Nu 4 jaar later gaat het goed met onze zoon. Hij zit goed in zijn vel en uit zijn gevoelens. Ook wij ouders begrijpen de kinderen beter en wat ook belangrijk is wij, begrijpen onszelf. Natuurlijk zijn er ook wel weer eens momenten dat wij denken en nu dan……,maar dan pakken wij de telefoon en gaan we samen naar Charlotte, die ons dan weer op de goede weg helpt

Het kost even wat tijd en energie om van midden Limburg naar zuid Limburg te reizen (gemiddeld om de 6 weken), maar het is het dubbel en dwars waard.
En voor het geldt hoef je het niet te laten, want het meeste wordt vergoed (prettig om te weten). Maar al had ik alles zelf moeten betalen………

Er is maar eén iemand die ons echt heeft geholpen, dat is Charlotte

Veel liefs van  Ivo en zijn ouders……